Over onsMijn naam is Sandra Roerig en ik ben getrouwd met Han Gilsing, samen hebben wij 7 kinderen en fokken al jaren Mopshonden, onder de naam
of the Pear Tree Farm en Bo-Jenuati.

Sinds enkele jaren ben ik ook verliefd geworden op de Shih-Tzu en ik kan me nog goed herinneren, 6 jaar geleden toen ik in de supermarkt liep en daar een kleine parmantige pluizenbol zag lopen. Ik was verkocht!

Van het één kwam het ander en ben ik opzoek gegaan naar een Shih-Tzu fokker en toen kwam mijn eerste Shih-Tzu "v.d. Mathewi's Kimberly-Yoell", kort daarna kwam Superstitious Romeo. Twee is natuurlijk leuker dan eentje, dit ging allemaal geweldig met elkaar ook samen met de mopsen en de 2 Perzen van onze dochter Emma.

Nu Emma groter is geworden vond zij een nestje met de Perzen ook geweldig dus hebben we een keuze moeten maken. Omdat ik verantwoord wil fokken en ook aandacht wil besteden aan mijn dieren heb ik besloten om met de Shih-Tzu te stoppen en samen met Emma ons toegeleggen op de Perzen.

Af en toe zal er dan ook een nestje zijn, hopen we. Ons eerste nestje is te bewonderen onder A-Nest. Amor, waar we allemaal verliefd op zijn geworden gaat blijven bij ons.

Geniet van onze website en van onze geweldige Perzen. 
Heeft u vragen, bel ons dan.

Emma Gilsing en Sandra Gilsing-Roerig


© Perzische Kittens, realisatie Mopslaan.nl / Monique's Webdesign 2019